Grattis Möllerbil

Av Team Solberga Mx Racing - Söndag 12 aug 20:00

Nu var årets sponsor race avklarat det var 8 lag av 15 som vågade ställa upp i år. Eller som hade tid att komma. 

Efter en genomgång av Henrik av hur racet gick till och alla fått på sig hjälmar och overaller och hittat sin bil var det dax för start.

Vid första varvet tog Solberga släp och Bilinredningar ledningen tätt följt av fjolårets vinnare Centralagummi och trea låg då Örebroexpress. Sedan ledde Centralagummi länge och och tvåa Möllerbil men vid näst sista bytet tog Möller bil in och gick om och stod slutligen som segrare i detta race. Tvåa blev Centralagummi som med stort självförtroende hade hoppas på att ta hem detta även i år. Trea blev Däckteam som kämpade bra. Solberga släp gick kanske ut för hårt ibörjan och kom tyvärr inte på pallen utan på en fjärde plats. Örebro Express kom på 5:e plats. Stort grattis till Ömsa Bil till 6:e platsen dom måste ha legat i hårdträning inför detta race då dom tidigare åren varit sist. Eller kan det bero på att chefen lös med sin frånvaro?! Nemax som är en av våra nya sponsorer kom med 6 starka grabbar som körde in på den 7:e platsen. Gtl kom 8:a och även dom är nya och hade lite motgång då dom fick göra ett extra byte då dom var med i en närkamp på banan och chaffören fick lite ont i benet och fick byta.

Sedan var det grillning och hamburgare till alla innan killarna med hjälp av Henrik delade ut medaljerna och vandringspokalen. En trevlig kväll med mycket folk och fint väder.

Stort Tack till alla sponsorer som hjälper våra killar så att dom kan hålla på med det som dom och vi tycker är kul.

Även ett stort Tack till Henrik på Go-karten som gjorde denna kvällen möjlig.

 

  

  

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)