Sponsor race 2014

Nu har vi haft vårat årliga Tack till våra sponsorer och låtit dom köra långlopp på Go-kartbanan mot varandra. Det var 9 lag som deltog i år varav ett var ett mixat lag från två olika företag Solförmörkelse.

Efter instruktioner från Henrik hur loppet gick till så fick första gänget sätta sig i bilarna och ställa upp till start. Redan från start var Centralagummi uppe i täten följt av Däck Team, Solberga släp och Nemax.

Laget Solförmörkelse jobbade upp sig bra från sista start positionen och var efter första bytet på en 3:e plats. Centrala och Solberga Släp var fortfarande etta och tvåa. Lagen höll länge sina placeringar men efter sista bytet hade Mobilect gått upp på pallplatsen men orkade inte hålla platsen utan kom i mål på en 4:e plats. Segrare blev Centralagummi som vann sponsor racet vilket blev en revanch då dom tog hem vandringspriset senast 2011 men fick 2012 lämna det ifrån sig till Möller bil som i år inte dök upp. Tvåan Solberga släp och bilinredningar fick äntligen kliva upp på pallen. Trean blev Däck Team som snodde tillbaka platsen från Mobilect som slutade 4:a. Solförmörkelse som kämpade upp och ner på listan under loppet slutade på en fin 5:e plats. 6:a kom Forsbergs med 10 sekunders marginal före 7:an som blev Albins Maskiner. Nemax plockade hem 8:e platsen och vår duktiga fjädrings expert tyckte nog att go-karten hade för många hjul och för dålig fjädring och körde in på sista platsen.

Vi grillade hamburgare och minglade och hoppas att alla hade lika trevligt som vi hade det.